AAPGAI

AAPGAI

Мнениеот S.Mankov на Вто Окт 20, 2009 11:24 pm

Миналия вече петък, си хванах влака и поех към Уелс. С малко перипети по пътя но се добрах до мястото което беше като нарисувано. Cаer Beris на река Irfon приток на Tay ако не се лъжа. Идеята на пътуването ми до там беше да се явя на изпит за сертификат за инструктор по риболов - AAPGAI(Association of Advanced Professional Game Angling Instructors) за тези от вас които не са запазноти- може да разгледате тук- http://www.aapgai.co.uk/. В петък имах практически изпит а в събота писмен изпит и интервю. Писмения изпит беше изключително интересен и се справих доста добре , като не успях да отговоря само на един въпрос от 19. На кастинга явно също съм се справил добре защото минах изпита и вече съм сертифициран инструктор -което да си призная честно си е сбъдната мечта. Надявам се до Нова година да успея да си направя и сайт -защото имам доста свежи идеи, които искам да развия ! Пролетта ще се явя и за да взема сертификат за връзване на мухи- което съм почти убеден че ще е по лесно от кастинга. Запознах се със страхотни хора -един изключиително добър кастингист руснак -Алекс Титов, който много ми помогна в подготовката и ми разкри доста тайни в кастинга. Тези три дни на реката бяха наистина като сън - от сутрин до вечер се замяташе и се даваха практически съвети от хора които са посветили живота си на това. На реката си се разиграваше междузвездна война като имаше и доста двуръчни изпълнения спиращи дъха! Риболова също присъстваше макар и повечето хора да наблягаха на замятането защото все пак за това сме се събрали. В реката имаше балканки и липани с приятни размери. Сьомга също. Хванах първата си сьомга даже не една а три - но бяха малки новоизлюпени по 24-25 см. Невероятно красиви и борбени рибки грижливо върнати обратно във водата по най бързия начин. Ще добавя и малко снимки когато ми пратят но всичко ще излезе на яве до дв- три месеца да се надяваме, че ще стане както го мисля.
Ето няколко свободно избрани снимки да придобието представа, чакам от един приятел да ми прати снимките по време на изпита каза че има няколко добри каста.
Изображение
Ето това е хотела, в който бяхме отседнали Изображение
Реката Изображение
и една рибка ... Изображение

Ще се радвам да помогна на всеки желаещ да си подобри кастинга. Лятото ще направим едно у-ще, но има време... Това е за сега приятели, наистина съм щастлив тези дни- ходете за риба, ходете да замятате, връзвайте мухи защото колкото повече толкова повече ! ;)

Поздрави !
S.Mankov

Re: AAPGAI

Мнениеот yori92 на Вто Окт 20, 2009 11:36 pm

Мечо Пух ;)
AC/DC - You Shook Me All Night Long
She was a fast machine
She kept her motor clean
She was the best damn woman I had ever seen
She had the sightless eyes
Telling me no lies
Knockin' me out with those American thighs....
Аватар
yori92

Мнениеот Стоянов на Сря Окт 21, 2009 12:21 am

S.Mankov написа:-което да си призная честно си е сбъдната мечта

Здрасти Мънков! Пожелавам ти много сбъднати мечти!

Поздрави!!! :) :) :)
50% царевично брашно, 50% бяло брашно, и ... пържиш до златисто ...!?!
Аватар
Стоянов

Мнениеот itso15autumn на Сря Окт 21, 2009 12:49 am

Евала брадър! Поздравявам те!! Направо не мога да повярвам, ти сега си сертифициран инструктор на най-престижната организация на професионални инструктори по мухарски риболов :shock: !!
Последна промяна itso15autumn на Сря Окт 21, 2009 5:20 pm, променена общо 1 път
La Sociedad International de Schwarzfischers

“We would fish by any means possible and catch trout for art and science regardless of the regulations.” Химн
Аватар
itso15autumn

Мнениеот Росен на Сря Окт 21, 2009 9:05 am

itso15autumn написа:Направо не мога да повярвам, ти сега си сертифициран инструктор на най-престижната организация на професионални инструктори по мухарски риболов :shock: !!

Аз пък вярвам, както ще повярвам и на още много неща в бъдеще!
Аватар
Росен

Мнениеот itso15autumn на Сря Окт 21, 2009 6:28 pm

Изображение

Опашката и всичко друго.. Как се обърках само.. това е балканка! Иначе смолтовете (малки салмо салар-и) имат и те червени точки.. :oops:
La Sociedad International de Schwarzfischers

“We would fish by any means possible and catch trout for art and science regardless of the regulations.” Химн
Аватар
itso15autumn

Мнениеот Radi Palazov на Сря Окт 21, 2009 10:23 pm

Поздравления Мънков! Това е голям успех, супер!
When there are factors present that are likely to make you lose your patience, it is just the time when you must exercise rigid self-control so that you do nothing that may impair your chances of success. – Ray Bergman – TROUT.
Аватар
Radi Palazov

Мнениеот dave на Сря Окт 21, 2009 11:08 pm

Кефиш Станка ...много
Аватар
dave

Мнениеот pbalinov на Чет Окт 22, 2009 4:53 pm

Поздравления! Супер е, че си имаме такъв инструктор!
Аватар
pbalinov

Мнениеот mavro на Чет Окт 22, 2009 7:53 pm

Обещах си да не пиша повече но това немога да го подмина .Мънкич да си жив и здрав честито и продължавай в същият дух .Успех желая във всяко едно начинане.
Росен написа:
itso15autumn написа:Направо не мога да повярвам, ти сега си сертифициран инструктор на най-престижната организация на професионални инструктори по мухарски риболов :shock: !!

Аз пък вярвам, както ще повярвам и на още много неща в бъдеще!

Роска ти просто заразяваш с оптимизмът си :D .
Народ, ценящ привилегиите повече от принципите, бързо губи и едните и другите.
Аватар
mavro

Следваща

Назад към Мероприятия и Събития